Sobre mi

La vida em va portar a conèixe’m i vaig descobrir que m’agradava aprendre.

Vaig començar amb el ioga i la meditació. Mai hagués imaginat que arribaria a canviar tant la meva vida. Vaig voler saber més sobre el cos, sobre la ment, com funcionem i com arribem a “espatllar-nos”.

Vaig estudiar massatge per seguir amb osteopatia.

En exercir com osteòpata, i ja donant classes de ioga, em vaig interessar per l’energètic, aquest cos subtil que subjau sota el físic i mitjançant el qual aconseguim densificar-nos. Vaig incorporar la Kinesiologia – Touch for Health a les meves teràpies.

Finalment vaig arribar la Biodescodificació, descobrir emocions ocultes darrera les dolències, i la Programació Neurolingüística, les experiències i vivències convertides en programes.

Aquí em vaig adonar que podia abordar els desequilibris, desajustos, bloquejos que patim, i la pregunta, següent i lògica va ser: Què tal si prevenim abans d’arribar a aquestes situacions?

En aquest punt, va entrar el Coaching Generatiu, una forma de crear, desenvolupar i aconseguir viure visions i missions; treballar amb els obstacles quan apareixen, no quan ja s’han assentat llurs conseqüències.

… i aquí estic, aportant el meu coneixement a les teràpies, les classes i a la meva vida.

El meu objectiu, i la meva passió, és ajudar-te a tenir una nova i més amplia visió de la teva vida, el seu significat, i els teus objectius.